Infraestructures

Compromís de Ports de l'Estat amb Tarragona

El president de Ports de l'Estat, José Roca, va donar a conèixer ahir els projectes en l'àmbit d'infraestructures per a les instal·lacions del port de Tarragona. Roca es va comprometre amb un pla director amb vista al 2015. Entre les propostes més rellevants, es preveu la construcció d'un contradic per fer atracament de nous vaixells de creuer, la millora i el creixement del port a la zona d'activitats logístiques (ZAL) de Vila-seca i l'accessibilitat ferroviària amb un ample de via europeu. Respecte a la legislatura anterior, Roca va subratllar que s'han complert totes les expectatives que hi havia previstes i que s'ha treballat a any vençut. En aquest sentit, va posar com a exemple el creixement de la infraestructura portuària tarragonina, que apunta a un augment superior al 8%.

El dirigent de Ports de l'Estat va fer aquestes consideracions en el marc de les X Jornades de Comunicació i Sistema Portuari, que van tenir lloc al Tinglado 1 del moll de Costa, on es van presentar diverses ponències i debats sobre la gestió de situacions de crisi en l'àmbit de la comunicació. Les jornades van tractar d'aspectes com ara la importància de la comunicació en temps de crisi, la comunicació en fires, la reputació de la marca a la comunicació estratègica i la comunicació en positiu. El president del port, Josep Andreu, va ser l'encarregat d'inaugurar-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona