Infraestructures

Tot el carrer del Pou del Glaç d'Olot podria ser d'una sola direcció

L'Ajuntament no descarta aplicar aquesta solució als problemes de trànsit que registra aquesta via, sobre la qual s'està fent un estudi

L'Ajuntament d'Olot no descarta que la solució als problemes de trànsit que es produeixen al carrer del Pou del Glaç sigui aplicar el sentit únic de circulació al tram que és de doble direcció. El consistori està en espera de rebre els resultats d'un estudi de vialitat en aquest carrer referit al tram comprès entre la rotonda del carrer Closells i la cruïlla amb l'avinguda del Doctor Danés, en què els vehicles circulen en tots dos sentits de la marxa i es registra un alt volum de trànsit, perquè comunica la zona del passeig de Barcelona i dels Desemparats amb els accessos al barri de Sant Pere Màrtir i del Pla de Dalt. Aquesta circumstància, més el fet que hi ha zones de càrrega i descàrrega i uns trams de carril bici (a més de places d'aparcament en fila), provoca que sovint la circulació hi sigui problemàtica i s'hi produeixin embussos a les hores punta. L'alcalde, Josep Maria Corominas, ha explicat aquesta setmana que encara és aviat per saber els resultats de l'estudi, però ha avançat que el consistori està obert a diverses solucions, inclosa la de convertir aquest tram del Pou del Glaç en un carrer de direcció única, tal com es va establir anys enrere a l'altre tros del carrer, el que va de la cruïlla amb l'avinguda del Doctor Danés fins a la carretera de Riudaura.

El carril bici

Pel carrer del Pou del Glaç discorre un carril bici que, d'una banda, connecta amb el que mena a Sant Roc i la Via Verda a la rotonda del Closells, i de l'altra enllaça amb el que baixa cap al polígon del Pla de Baix. Aquest tram per a les bicis, però, està interromput a l'altura d'una finca en desús. L'Ajuntament no el pot completar –segons ha aclarit Corominas– perquè l'hauria d'executar el propietari de la finca, que ara mateix és una entitat bancària.

LA FRASE

Estem oberts a diverses solucions, inclosa la de fer-lo d'una sola direcció
Josep Maria Corominas
ALCALDE D'OLOT


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia