Infraestructures i serveis

Infraestructures

Al·legacions per un nou port sostenible a Platja d’Aro

El Club Nàutic Port d’Aro revela que s’han presentat vuit al·legacions, totes en aquest sentit, al projecte i subratlla que ara és el govern el que ha de decidir

El president del Club Nàutic Port d’Aro, Vicenç Arqués, va explicar ahir en l’assemblea general extraordinària del club que, segons els ha notificat la Generalitat, el projecte de reforma del port de Platja d’Aro ha rebut vuit al·legacions –la majoria provinents de diverses institucions com ara l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Pesca i Patrimoni, tot i que també n’hi ha hagut alguna de particulars– i que totes defensen una obra sostenible. Arqués, doncs, es va mostrar satisfet que les al·legacions seguissin la mateixa línia defensada per la junta directiva de l’entitat, que, segons recorda el club, defensa un nou port “socialment i ambientalment integrador, que s’adapti a les necessitats reals dels socis, prioritzant la seva utilitat i funcionalitat, i amb el mínim impacte possible, pel que fa tant a la seva dimensió física com econòmica”.

Arqués va recordar als socis del club que la junta va presentar al govern de la Generalitat l’estudi d’impacte ambiental de diferents dimensions de bocanes, perquè aquest “resolgués el tema definitivament, ja que és a qui li pertoca fer-ho”. En aquest sentit, va assegurar que la intenció del club és reunir-se aviat amb responsables del govern i també amb l’Ajuntament per avançar de manera coordinada en l’execució de l’obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia