Infraestructures i serveis

aeroports

girona

Ryanair oferirà dues rutes noves l’estiu del 2018

Amb la incorporació de Frankfurt Main i Riga, són ja 41 les rutes previstes per aquesta companyia des de l’aeroport de Girona l’estiu de l’any que ve

La companyia irlandesa Ryanair té previst afegir dues rutes noves des de l’aeroport de Girona la propera temporada d’estiu. Es tracta de Frankfurt Main (Alemanya), amb dos vols setmanals, i Riga (Letònia), també amb dos vols setmanals més. En total, seran 41 rutes des de l’aeroport de Girona, una xifra que la companyia preveu que es traduirà en un increment del nombre de passatgers des d’aquest aeroport. Concretament, calcula que hi passaran 100.000 passatgers més, i que s’arribarà a la xifra d’1,5 milions. Destaca que tot plegat suposa també un creixement d’un 3% des de l’aeroport de Girona i que això també representa un total de 1.100 llocs de treball. Bona part de les rutes en què Ryanair operarà l’estiu de l’any que ve des de Girona seran, com aquest any, amb les illes Britàniques, on hi ha una gran demanda per visitar Girona, segons la companyia.

Tot i aquest increment en el nombre de rutes, la companyia irlandesa encara està lluny de les 65 rutes que va oferir l’estiu del 2013 o les 49 en què operava l’estiu del 2014 des de l’aeroport gironí. En aquest mateix sentit, tampoc s’ha reincorporat una de les rutes amb més demanda des de l’aeroport de Girona, com era la connexió amb l’Alguer, a Sardenya. Tampoc cobreix vols estatals des de Girona.

Ryanair és la companyia líder a l’aeroport de Girona i el juliol passat va arribar a transportar un total de 845.524 passatgers en només aquest aeroport. En el moment àlgid va arribar a transportar-ne fins a 2.590.000.

LA DATA

03.2018
La temporada
d’estiu de Ryanair comença a final de març i s’allarga fins a final d’octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia