Infraestructures i serveis

Infraestructures

Llum verd a la nova estació d’Almacelles

El termini de construcció previst és el primer semestre del 2018

El Departament de Territori i Sostenibilitat construirà una nova estació d’autobusos a Almacelles (Segrià) en uns terrenys adjacents a una de les parades del bus, concretament la que està situada al carrer Maragall, d’acord amb les consideracions de l’Ajuntament. El departament ja ha adjudicat el projecte constructiu de la nova estació, que estarà redactat aquest hivern. Les obres costaran uns 800.000 euros.

Està previst construir fins a quatre andanes, una marquesina per cobrir l’accés als autobusos i una petita edificació per fer-hi una sala d’espera amb lavabos. Un cop l’Ajuntament d’Almacelles estigui en condicions de cedir a la Generalitat la parcel·la on quedarà emplaçada la futura estació, amb la corresponent qualificació urbanística, es podrà signar el conveni relatiu als compromisos de les dues administracions. Coincidint amb l’entrada en servei de l’estació, es posarà en marxa el bus exprés entre Almacelles i Lleida.

D’altra banda, la freqüència de busos entre Lleida i Alcarràs es triplicarà a partir de demà, coincidint amb la posada en marxa d’un nou servei de bus exprés. S’oferiran quinze expedicions d’anada i quinze de tornada, en comptes de les cinc i quatre actuals, de dilluns a divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia