Infraestructures i serveis

Municipal

Reus Transport posa a licitació la renovació de la flota d’autobusos

Dimarts passat, l’empresa municipal Reus Transport va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona el concurs del contracte per a la renovació completa de la flota de vehicles del servei d’autobusos. El consell d’administració de l’empresa va aprovar el plec de condicions al mes d’octubre i, en el mateix acord, se sol·licitava a l’Ajuntament el finançament necessari per fer front a la despesa plurianual de renovació de la flota.

La previsió és adquirir tretze vehicles nous i, per fer-ho, el plec de condicions preveu diverses opcions: l’arrendament dels vehicles durant deu anys, amb el manteniment i la cobertura de riscos inclosos; i la compra, amb les mateixes condicions. Quan acabi el procés de licitació, segons les ofertes presentades i les possibilitats de finançament, s’escollirà l’opció oportuna.

El pressupost de licitació del contracte, que inclou el subministrament, el manteniment i l’assegurança dels vehicles durant els deu anys, és de 8.408.344 euros en cas d’arrendament i de 7.426.584 euros per compravenda. L’adjudicació es farà a final d’any o a principi del 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia