Medi ambient

Medi ambient

Acadèmia jove a Cassà, de Plant-for-the-Planet

Va consistir en una jornada de jocs i de conscienciació sobre el canvi climàtic

La fundació, de caire internacional, vol plantar 1 bilió d’arbres al planeta

Una cinquantena de nens i joves van participar ahir en la primera acadèmia de les Gavarres de la fundació Plant-for-the-Planet. Les trobades consisteixen en la celebració de tallers amb activitats pràctiques i teòriques amb l’objectiu de conscienciar els joves de la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic, i captar nous ambaixadors per la Justícia Climàtica, que són els encarregats de continuar difonent el missatge de la fundació. La jornada de jocs i xerrades va acabar amb una plantada d’arbres. És la primera acadèmia que es fa a les Gavarres d’aquesta fundació, i es va celebrar a Can Vilallonga de Cassà de la Selva, que gestiona el Consorci de les Gavarres. L’objectiu és fer noves acadèmies amb escolars d’una vintena de municipis de l’entorn de les Gavarres. Els primers municipis adherits són els de Cassà de la Selva i Llagostera.

La fundació Plant-for-the-Planet va ser ideada el 2007 per un nen alemany de 9 anys, Felix Finkbeiner, arran d’un treball d’escola sobre el canvi climàtic. Finkbeiner va tenir la idea de combatre el canvi climàtic amb la col·laboració dels nens de tot el món a través de plantar 1 milió d’arbres a cada país. La fundació ha anat més enllà, i s’ha posat el repte de plantar arreu del món 1 bilió d’arbres. De moment ja n’han plantat més de 15.200 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia