Urbanisme

municipal

càmeres de seguretat

Les primeres càmeres de videovigilància de l’oest de Figueres, adjudicades

S’ha adjudicat la instal·lació d’onze de les quinze càmeres aprovades el maig passat

El concurs per a l’instal·lació l’ha guanyat Nordata

La instal·lació d’onze de les quinze càmeres de videovigilància que s’instal·laran als accessos a la zona oest de la ciutat serà un fet entre finals de gener i principis del mes de febrer, segons asseguren fonts de l’executiu local de Figueres.

Ara s’acaba de superar la fase d’adjudicació dels treballs i la instal·lació d’aquestes primeres onze càmeres, que ha recaigut en l’empresa Nordata, amb un cost de 135.000 euros (IVA inclòs), una adjudicació que ha rebaixat ostensiblement el preu de partida del concurs, que s’havia establert en 216.748 euros (IVA inclòs).

La data marcada com d’inici dels treballs és l’1 de desembre i el període previst per dur-los a terme és de nou setmanes, de manera que entre la darrera setmana del mes de gener i la primera del febrer haurien d’estar enllestits.

Aquestes càmeres s’instal·laran a la rotonda del carrer Ter, a la cruïlla del carrer Ramón y Cajal amb el carrer Doctor Ferran, a la plaça Nova Icària i al carrer Món Millor. Les primeres a instal·lar-se seran les quatre corresponents a la rotonda de Llers, d’accés al barri, i per a les set restants encara hi ha pendent la data de finalització de la feina, segons assegurava ahir l’Ajuntament. El projecte validat pel ple de l’Ajuntament de Figueres el mes de maig passat preveu la instal·lació de quinze càmeres de seguretat en tres fases i les primeres que s’executaran pròximament serviran per col·locar-ne onze. El cost calculat de la instal·lació de les quinze previstes és de 332.829 euros. No hi ha data de muntatge final marcada.

LA XIFRA

135.000
euros
és el cost –amb IVA inclòs– que tindran les càmeres, segons han anunciat fonts de l’executiu de Figueres.

LA DATA

1.12.2017
És la data d’inici
dels treballs, que haurien d’estar enllestits entre la darrera setmana de gener i la primera de febrer.

El ple ajornat d’ordenances, el dijous dia 23

Els grups municipals de Figueres van acordar dilluns passat en la darrera sessió de la comissió informativa que el ple extraordinari de les ordenances fiscals forçat per l’oposició i inicialment convocat per al dia 9 es faria el dia 23, coincidint amb la necessitat de fer un altre ple extraordinari per a altres urgències de tramitació. L’ordre del dia amb tots els punts a tractar es farà públic ben aviat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia