Infraestructures i serveis

municipal

aparcaments

Ribes de Freser reorganitza els aparcaments

L'Ajuntament crea unes places per a residents i unes altres d'una hora de durada

A partir del mes vinent, entraran en funcionament dues mesures per reorganitzar l'aparcament al centre de Ribes de Freser. D'una banda, s'establiran uns espais d'aparcament gratuït, als quals els vehicles podran estar com a molt una hora.

La iniciativa, que segons l'Ajuntament és fruit de les converses amb representants dels sectors turístic i comercial, s'ha batejat amb el nom d'Aparca i compra, ja que està pensada per afavorir l'activitat comercial al municipi.

Horari de botigues

El conductor haurà de posar en un lloc visible un disc horari, en què s'haurà d'indicar l'hora d'arribada. El control d'aquestes places, que es pintaran de color taronja, serà a càrrec dels agents de la policia local. Els carrers on s'aplicarà el nou sistema són la plaça de l'Ajuntament i els carrers dels Absis, Urgell, Núria, Balandrau i Sant Quintí. L'Aparca i compra estarà activat tots els dies de l'any quan els comerços estiguin oberts.

Per als residents

D'altra banda, el mes que ve també s'implantaran 21 places d'aparcament (marcades amb color verd) prioritàries per als residents del municipi, els dies feiners. Tots aquests estacionaments estaran situats al carrer Bonavista i el seu horari serà de vuit del matí a vuit del vespre. Per poder-se'n beneficiar cal disposar d'un distintiu, vàlid per dos anys, que es distribuirà a l'Ajuntament a les persones que acreditin estar empadronades a Ribes de Freser i tenir el vehicle censat en aquest municipi. Paral·lelament, s'indicarà a través de plafons els espais condicionats per fer-hi estacionaments de llarga estada (per exemple, el pavelló i la biblioteca municipals i l'oficina de turisme). El consistori ha anunciat que els pròxims dies difondrà aquests dos nous sistemes d'aparcament entre els veïns amb díptics i informació als canals de notícies municipals.

LA XIFRA

21
places
prioritàries per als residents es condicionaran al carrer Bonavista i funcionaran de les 8 a les 20 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona