Infraestructures i serveis

Adjudiquen el contracte de transport de Lloret

El primer tinent d'alcalde, Albert Robert, augura una millora “abismal”

El ple de l'Ajuntament de Lloret de Mar va aprovar ahir l'adjudicació a l'empresa Barcelona Bus del contracte administratiu per a la prestació del servei de transport urbà, amb els vots a favor de tots els grups amb l'excepció dels dos vots en contra dels regidors d'ICV-EUiA i l'abstenció del regidor d'En Lloret Sí Se Puede. Les millores oferides per l'empresa adjudicatària són per valor de 229.500,01 euros (IVA a part) i consisteixen, entre d'altres, en una màquina expenedora automàtica de venda de títols, informació i atenció a l'usuari a Lloret de Mar per la terminal d'autobusos, equipament Wi-Fi i videovigilància a bord dels vehicles. També s'instal·laran panells informatius a les parades i sistemes d'informació del servei que es podran capturar amb telèfons intel·ligents mitjançant adhesius amb codi BiDi, codi QR o els dos codis alhora. El contracte tindrà una durada de quatre anys, prorrogable any a any fins a un màxim de dos anys més.

Per part d'En Lloret Sí Se Puede, Miguel Gracia va argumentar la seva abstenció, com ja havia fet en anteriors debats, en el fet que apostaven per un model de gestió municipal. Xavier Rodríguez Pacios (ICV-EUiA) va argumentar també que s'havia perdut l'ocasió de fer un concurs municipal, va tornar a lamentar que no s'aprofités per incloure en el contracte un trenet turístic i va demanar al regidor de l'àrea, Antonio Lorente, que vigilés les condicions laborals futures dels treballadors, ja que, segons va dir, “estan amenaçant els treballadors als quals se'ls reduirà el sou”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona