Infraestructures i serveis

Municipal

L'EAS Taradell, amb menys dèficit del previst

L'oposició assumeix que es va equivocar en la predicció i celebra les xifres

L'Espai d'Aigua i Salut (EAS) de Taradell funciona, i així ho van demostrar les xifres que va exposar l'equip de govern en el ple municipal i que l'oposició, seguint amb la bona sintonia que regna a l'Ajuntament en els darrers mesos, va validar. De fet, l'EAS va ser un dels punts de discussió en l'inici del mandat entre el govern del PDeCAT i els grups d'ERC i Solidaritat. Des d'Esquerra es va predir que l'equipament suposaria al consistori un dèficit de 400.000 euros anuals, i les dades han demostrat que, tancat el primer any complet de funcionament, l'import és força inferior: “Reconeixem que estàvem equivocats, ens alegrem d'estar-ho i ens oferim a treballar per rebaixar més aquesta xifra”, va indicar el republicà Salvador Serra.

Segons les dades fetes públiques en el ple, l'equipament ha tingut un cost de 730.175 euros, i uns ingressos de 568.045; per tant, el dèficit, amb interessos financers inclosos, és de 188.042 euros: “L'elevat ús que es fa de la instal·lació ens ha comportat més despeses, però també uns majors ingressos. El dèficit ha estat menor del que esperàvem”, va dir l'alcalde, Lluís Verdaguer.

D'altra banda, Taradell ha tornat a reclamar a la Generalitat que li cedeixi la titularitat de les carreteres B-5305 i B-530, que passen pel mig del poble: “Ens permetria fer un millor manteniment de vies que són carrers”, va explicar l'alcalde, que també va assenyalar que els tràmits estan avançats i que es podria fer efectiu en breu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona