Infraestructures i serveis

Mobilitat

vaga al metro

Els serveis mínims al metro seran del 40% en hora punta i del 20% a la nit

Les freqüències de pas dels combois durant la vaga parcial de dilluns seran de 8-10 minuts durant la franja del matí i de 10-13 minuts a la de la tarda

TMB adverteix que l'oferta serà insuficient per absorbir la demanda normal

Els serveis mínims per a la vaga parcial de dilluns que ve al metro de Barcelona seran del 40% en hora punta i del 20% a la nit, segons ha informat aquest divendres Transports Metropolitans de Barcelona. La companyia avisa que l'oferta serà “insuficient” per absorbir la demanda habitual i recomana buscar mitjans de transport alternatius.

En la franja de set a nou del matí i en la de les quatre a les sis de la tarda els serveis essencials establerts pel departament de treball seran del 40%. Així, de 07.00 a 09.00 hores les freqüències de pas seran de 8-10 minuts les línies convencionals i de 14-18 minuts a les automàtiques. De les 16.00 a les 18.00 hores els intervals seran de 10-13 minuts a les convencionals i de 14-24 a les automàtiques.

A les hores vall de, de dos quarts de nou a dos quarts d'onze de la nit, els serveis mínims fixats són del 20%. Des de les 20.30 a les 22.00 hores els intervals seran de 18-26 minuts a les línies convencionals i de 14-34 a les automàtiques. De les 22.00 a les 22.30 hores el temps d'espera entre combois serà d'entre 32-44 minuts a les línies convencionals i de 14-34 a les automàtiques.

TMB adverteix que les alteracions al servei “començaran abans i s'allargaran fins més tard” dels horaris de les aturades a causa del temps necessari per a la retirada i la incorporació de trens.

L'operador del metro explica que en una jornada normal hi ha unes 215.000 entrades a la xarxa en l'horari de set a nou del matí i unes 170.000 entrades, motiu pel qual preveu que l'oferta de serveis mínims serà “insuficient” per absorbir la demanda. És per això que aconsella buscar mitjans alternatius de desplaçament o, en cas d'utilitzar el metro, seguir les indicacions que donin la megafonia, les pantalles i el personal de la xarxa.

La companyia recorda que l'aturada també pot afectar el telefèric de Montjuïc, ja que aquest servei té el manteniment assignat a personal de metro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona