Polinyà inaugura un espai lúdic de salut per a la gent gran cedit per la Diputació

La setmana passada es va presentar un nou equipament destinat a la gent gran de Polinyà. Es tracta d'un espai lúdic de salut, cedit per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu afavorir les condicions físiques de les persones de més edat. L'equipament s'ha instal·lat al parc Joan Fuster de la localitat.

L'alcaldessa, Pepita Pedraza, va presentar el nou espai a un col·lectiu de persones grans que van fer la primera sessió d'exercicis acompanyades d'una monitora especialitzada. L'alcaldessa també va animar les persones grans a utilitzar i gaudir aquesta instal·lació, que entre els seus objectius té el de promoure l'autonomia de les persones grans, dotar els espais públics de qualitat, i crear espais comuns de convivència i integració.

Els espais de salut per a la gent gran consisteixen en un circuit d'exercicis suaus especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques i sensorials: una escala de dits per millorar la mobilitat i estirar la columna; unes barres metàl·liques altes per treballar l'elasticitat dels braços i afavorir els estiraments de l'esquena; entre altres aparells que també són aptes per a infants, persones discapacitades i dones embarassades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.