Infraestructures i serveis

residència d'avis

Avis de Vic, sense aire condicionat en un casal

El casal de la gent gran Mossèn Josep Guiteras de Vic, propietat de la Generalitat, fa més d’un any que està sense aire condicionat. Des que l’abril del 2016 l’aparell es va espatllar, tant l’estiu passat com aquests dies de calorada la refrigeració de les aules i sales s’aconsegueix amb mesures alternatives: sis o set ventiladors i dos aparells d’aire condicionat portàtils. Fonts del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que està valorant llogar algun aparell més, han declarat a aquest mitjà: “És una cosa que s’ha de resoldre i estem en vies de solució.” No concreten cap data, però. El fet que l’any passat hi hagués el pressupost prorrogat va impedir a la Generalitat fer cap inversió. Aquest any, però, el govern té previst fer la substitució de l’aparell d’aire condicionat, una inversió d’uns 14.000 euros que “ja s’ha activat i es tirarà endavant”, diuen.

Fonts del casal –obert des de fa deu anys i amb uns 2.100 usuaris– puntualitzen que d’aire condicionat només n’hi havia a la sala més gran, la polivalent, on mentre es fa el ball (activitat que reuneix una vuitantena de persones els dijous i diumenges) es col·loquen tres ventiladors. L’Associació de Gent Gran Activa de Vic i Comarca, organitzadora del ball, ha indicat que les condicions tèrmiques de la sala no són les idònies, però que de queixes de particulars no n’hi ha hagut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona