Infraestructures i serveis

Destinen 400.000 euros als parcs infantils de Sils

Les dues zones pavimentades amb cautxú han estat ben rebudes, diu el batlle

L’Ajuntament de Sils va aprovar, en el ple de la setmana passada, amb els vots favorables d’Independents-MES-IdSelva i ERC, i l’abstenció de la CUP, una dotació pressupostària de 400.000 euros per instal·lar paviment de cautxú a la dotzena d’àrees de jocs infantils dels parcs municipals. El regidor d’ICV, soci de govern, no va poder assistir al ple.

L’equip de govern considera que hi havia un problema de seguretat relacionat amb els paviments actuals i han decidit canviar-los. La millora consistirà en la substitució del paviment actual (grava, gespa o sauló) per cautxú.

S’actuarà en diferents punts del municipi. Al nucli de Sils, a la plaça de les Escoles Velles, la plaça del Canigó i les zones lúdiques del carrer Vidreres i la plaça dels Esports. A Vallcanera, es modificarà el parc infantil de la zona esportiva i el dels Pinetons, més la zona de la plaça Comerç. També s’adequarà el parc infantil de la urbanització King Park i les zones de la plaça de l’Euro i del Rellotge de les Mallorquines.

Actualment ja hi ha dues zones infantils a Sils on es va pavimentar una part del parc amb cautxú, a la plaça Mercè Rodoreda i la plaça Canigó, a manera de prova, i va tenir una bona acceptació per part dels veïns i del mateix ajuntament, segons diu l’alcalde, Martí Nogué. El consistori ja havia utilitzat aquest mètode per cobrir els escocells dels arbres.

Nogué considera que la suma econòmica no és elevada, ja que la superfície total que es vol pavimentar és de més de 1.000 m², incloent-hi el paviment inferior. Segons el batlle, els treballs acabaran a finals d’any.

Retorn del casal d’avis

D’altra banda, la seu del casal d’avis de Sils tornarà a situar-se al carrer Girona, a prop de l’ajuntament. En l’últim ple, el dijous 27 de juliol, i amb un pressupost de 95.430 euros, tots els grups van aprovar per unanimitat l’adequació de la planta baixa d’un immoble de titularitat municipal. Segons el projecte, s’establiran diferents sectors que el faran més funcional i operatiu, amb una zona d’estada, lavabos, oficina i un magatzem. Actualment la seu del casal és al centre cívic, però segons Nogué als usuaris se’ls està fent petit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona