Infraestructures i serveis

Destinen 400.000 euros als parcs infantils de Sils

Les dues zones pavimentades amb cautxú han estat ben rebudes, diu el batlle

L’Ajuntament de Sils va aprovar, en el ple de la setmana passada, amb els vots favorables d’Independents-MES-IdSelva i ERC, i l’abstenció de la CUP, una dotació pressupostària de 400.000 euros per instal·lar paviment de cautxú a la dotzena d’àrees de jocs infantils dels parcs municipals. El regidor d’ICV, soci de govern, no va poder assistir al ple.

L’equip de govern considera que hi havia un problema de seguretat relacionat amb els paviments actuals i han decidit canviar-los. La millora consistirà en la substitució del paviment actual (grava, gespa o sauló) per cautxú.

S’actuarà en diferents punts del municipi. Al nucli de Sils, a la plaça de les Escoles Velles, la plaça del Canigó i les zones lúdiques del carrer Vidreres i la plaça dels Esports. A Vallcanera, es modificarà el parc infantil de la zona esportiva i el dels Pinetons, més la zona de la plaça Comerç. També s’adequarà el parc infantil de la urbanització King Park i les zones de la plaça de l’Euro i del Rellotge de les Mallorquines.

Actualment ja hi ha dues zones infantils a Sils on es va pavimentar una part del parc amb cautxú, a la plaça Mercè Rodoreda i la plaça Canigó, a manera de prova, i va tenir una bona acceptació per part dels veïns i del mateix ajuntament, segons diu l’alcalde, Martí Nogué. El consistori ja havia utilitzat aquest mètode per cobrir els escocells dels arbres.

Nogué considera que la suma econòmica no és elevada, ja que la superfície total que es vol pavimentar és de més de 1.000 m², incloent-hi el paviment inferior. Segons el batlle, els treballs acabaran a finals d’any.

Retorn del casal d’avis

D’altra banda, la seu del casal d’avis de Sils tornarà a situar-se al carrer Girona, a prop de l’ajuntament. En l’últim ple, el dijous 27 de juliol, i amb un pressupost de 95.430 euros, tots els grups van aprovar per unanimitat l’adequació de la planta baixa d’un immoble de titularitat municipal. Segons el projecte, s’establiran diferents sectors que el faran més funcional i operatiu, amb una zona d’estada, lavabos, oficina i un magatzem. Actualment la seu del casal és al centre cívic, però segons Nogué als usuaris se’ls està fent petit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’edifici de Telefónica serà una residència d’estudiants

Tarragona ja ha aprovat el pla especial presentat per la promotora, que planteja un allotjament de llarg termini per a estudiants a baix cost

L’Ajuntament es va oposar a la idea original, que era la creació d’un alberg

tarragona
 

Barcelona enceta un nou corredor verd a Sant Martí

barcelona
 

L’AMB instal·la els primers senyals per limitar l’accés a vehicles contaminants

L’Hospitalet del Llobregat
 

Les obres del carrer Barceloneta de Figueres, en marxa

FIGUERES
 

Cursos com a alternativa a les multes per als que circulin per la vorera en bicicleta, a Girona

girona
 

L’Ajuntament d’Olot i els veïns aprenen a anar a l’una ara amb les inversions

Olot
 

Aplanat el camí per protegir la històrica Pilona de Malgrat

malgrat de mar
 

Avança l’obra als carrers Creu i Sant Domènec, a Sant Feliu

SANT FELIU DE GUÍXOLS
 

Endesa invertirà un 50% més per reduir els talls

lleida