Infraestructures i serveis

rodalies

afectacions per avaria

Restablerta la circulació de trens entre el Prat i l’aeroport després de l’avaria d’un comboi

Durant l’afectació s’ha habilitat un servei alternatiu per carretera i els viatgers també han pogut utilitzar la L9 del metro amb el mateix bitllet de Rodalies

Renfe ha restablert poc abans de les tres d’aquest migdia la circulació de trens a l’R2 nord entre el Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i aeroport un cop resolta la incidència d’un comboi.

L’avaria s’ha produït a les dotze del migdia i durant gairebé tres hores la línia ha quedat interrompuda entre el Prat i l’aeroport. A un quart de quatre de la tarda la circulació de trens entre les dues estacions ha quedat normalitzada.

Durant la incidència, la companyia ferroviària ha habilitat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat i també s’ha dut a terme un acord puntual amb la L9 del metro perquè els viatgers poguessin utilitzar el servei d’aquesta línia entre les dues estacions amb el mateix bitllet de Rodalies.

Els 165 viatgers del comboi avariat -que havia sortit de Sant Celoni a les 10.07h i tenia prevista l’arribada a l’aeroport a les 11.26h.- han hagut de ser evacuats amb la col·laboració dels Bombers i Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia