Infraestructures i serveis

Descomptes als taxis de Platja d’Aro a qui surti de nit al municipi

Els clients d’onze bars d’oci nocturn i discoteques de Platja d’Aro podran aconseguir un val de descompte de 10 euros a partir d’aquest cap de setmana i fins al 17 de juny per agafar un taxi municipal en el trajecte de retorn cap als seus domicilis. La iniciativa, sota el lema Agafa el taxi: torna sa i estalvi, és impulsada conjuntament pel municipi i els gremis de taxistes i locals d’oci i restauració per conscienciar i sensibilitzar els ciutadans i, de manera especial, els més joves, sobre la necessitat d’utilitzar de manera responsable el vehicle privat si surten de nit i consumeixen alcohol.

Per accedir al descompte, caldrà adreçar-se a la parada de taxis del nucli de Platja d’Aro, a l’avinguda Castell d’Aro, i presentar dos tiquets de consumició validats pels locals adherits a la campanya –els bars musicals Assac, Blow, Els Secret, Gib’s, Skull i Tam Tam; i les discoteques Bamboleo, Be Out, Inox, Malibu i Zsa-Zsa–. Per difondre la campanya s’han editat prop de 1.500 fulls informatius i alhora els taxis participants incorporaran un distintiu per identificar-se. Les previsions fan pensar en la possibilitat que es puguin fer almenys 150 viatges en el marc de l’acció, que té el suport de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, fruit del vincle que té l’acció amb el projecte Q de Festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona