Serveis

L'oposició de Montserrat desconfia de la decisió de l'alcaldessa sobre el fem

El grup que ocupa la bancada de l'oposició a l'Ajuntament de Montserrat, proposa que s'anul·le el punt seté de l'ordre del dia del plenari del 28 d'abril, on es va aprovar eixir-se'n del servei mancomunat de recollida de residus sòlids urbans i de recollida selectiva.

També proposa l'estudi de la gestió directa del servei, mitjançant un planejament econòmic i financer realitzat des de la Mancomunitat Vall dels Alcalans i que siga aquest ens, el responsable de millorar el plec de condicions que ha de signar-se amb l'empresa que haja de gestionar-ho.

Segons ha denunciat el grup de regidors de l'oposició, sembla que l'alcaldia de Montserrat ha decidit llevar els contenidors de recollida de fem i de recollida selectiva de les urbanitzacions i de les colònies, per considerar que no se realitza amb les condicions degudes. La idea de l'equip de govern municipal, és de deixar els punts de recollida a les entrades de les zones urbanes del terme.

Amb aquesta decisió, la bancada de l'oposició veu interessos poc explicables per part del PP local, ja que el servei s'hi presta des de fa més de 25 anys i no han hagut ara, més queixes per la seua qualitat que no abans.

Per als representants progressistes, ara és el moment de renegociar les condicions, perquè és justament ara, que finalitza el contracte vigent.

La mà del president

Pere Rossell

Sempre que es tracten temes relacionats amb el fem o amb la recollida de residus urbans en general, i que s'observa un cert moviment per part dels equips conservadors de les municipalitats, hi ha tendència a pensar que darrere de qualsevol moviment, pot trobar-se la mà del president.

Sí, la mà del president que gestiona l'ajuntament d'ajuntaments i que disposa d'una empresa que necessita eixamplar i a la qual li cal càrrega de feina per poder justificar la despesa general.

Ara li ha tocat la tanda a Montserrat i, tot fa pensar, que quan l'alcaldessa ha decidit que vol eixir-se'n de la Mancomunitat, és perquè no controla aquest ens, i perquè algú li ha dit que amb una empresa més gran, ho recollirà millor.

Abans de pegar el pas, caldria informar-se de la forma i manera amb que es dóna el servei a altres localitats menors existents a la demarcació de València i, després, decidir el que cal fer. No obstant això, quan més pròxim s'està al territori, millor servei sol prestar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia