Serveis

Tres vols nous des de Girona, l'any que ve

Jet2.com posa a la venda trajectes a Newcastle, Glasgow i Manchester

La companyia de baix cost britànica Jet2.com ha posat a la venda, a través de la seva pàgina web, vols des de l'aeroport Girona-Costa Brava a les ciutats angleses de Manchester i Newcastle i l'escocesa de Glasgow, per als mesos de maig, juny, juliol, agost i setembre de l'any que ve. Els viatges, tant d'anada com de tornada, estan programats només pels dilluns i divendres. Tot i que la mitjana és superior, el preu de cada trajecte és a partir de 45 euros.

Horaris

Els vols a Manchester des de Vilobí sortiran a les 19.30 h, per arribar a la ciutat anglesa a les 21 h. En sentit contrari, l'avió sortirà a les 15.15 h i aterrarà a Girona a les 18.45 h. En sentit Manchester, el vol més barat costa 79 euros i a la inversa el preu més baix és de 66.

Pel que fa al trajecte Girona - Glasgow, els enlairaments seran a les 11 h i els aterratges, a les 12.45 h. En sentit invers, la sortida serà a les 6.30 h i l'arribada, a les 10.15 h. A aquesta destinació s'hi podrà volar a partir de 79 euros, mentre que en sentit Girona serà des de 45 euros.

Quant als vols a Newcastle, les sortides des de l'aeroport de Vilobí s'han previst per les 19.40 h, mentre que l'arribada a l'aeroport anglès serà a les 21.20 h. Els enlairaments cap a Girona, per la seva banda, s'anuncien per les 15.15 h, amb arribada a les 18.55 h. El bitllet costarà des de 56 euros (Girona-Newcastle) i 80 euros (Newcastle - Girona).

Jet2.com va començar a operar l'any 2003, amb base a l'aeroport de Leeds. A les illes britàniques, opera regularment des dels aeroports de Belfast (Irlanda del Nord) i Edimburg (Escòcia), a més de Glasgow, Manchester i Newcastle.

A Catalunya, ja fa uns anys que opera al Prat i
Reus. A l'Estat espanyol, Jet2.com té de base l'aeroport d'Alacant, i ofereix vols que tenen sortida i arribada a les Balears (Palma i Maó), les Canàries (Las Palmas, Lanzarote, Fuerteventura i Tenerife), Màlaga i Múrcia.

La setena

La incorporació dels vols de Jet2.com a l'aeroport Girona-Costa Brava es produeix després que Ryanair hagi eliminat alguns vols per l'hivern que ve. Actualment només sis companyies treballen a Vilobí, mentre que el 2014 n'hi havia 18.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona