Serveis

Menys actuacions a la platja de Lloret

Els socorristes van fer 2.409 assistències, 33 rescats i 38 evacuacions

El servei al bany adaptat va augmentar

El servei de salvament i socorrisme de les platges i cales de Lloret de Mar va fer durant l'estiu 1.208 assistències menys que l'estiu anterior, segons les dades que va presentar l'empresa Proactiva Serveis Aquàtics, SL, a l'Ajuntament de Lloret. En total es van fer 2.409 assistències, 33 rescats i 38 evacuacions, xifra que representa una disminució de 1.208 actuacions respecte a l'estiu del 2014. També destaca la reducció de les intervencions per meduses, que van passar de 2.033 el 2014 a les 839 d'aquest any.

D'altra banda, es va incrementar el nombre d'assistències per al bany a persones amb mobilitat reduïda, amb un total de 610 atencions. En paraules del regidor de Platges, Jordi Orobitg, “ha augmentat molt considerablement a la platja de Lloret, ja que s'ha passat dels 287 banys del 2014 als 476 d'aquest 2015, i s'han atès tant usuaris locals com turistes individuals i grups de col·lectius organitzats”. Entre les millores ofertes aquesta temporada en el servei de salvament i socorrisme hi havia la incorporació d'un socorrista aquàtic més, del juny al setembre, per atendre específicament la zona accessible i les assistències al bany, la qual cosa va fer possible una millor atenció als usuaris, sense interferir en el servei habitual de vigilància.

També cal remarcar que, en un 96,88%, les atencions van ser lleus, per picades, contusions, petites ferides i cremades solars, i que el 60% es van realitzar a la platja gran. Respecte als serveis preventius, se'n van fer 14.517.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona