Serveis

Mina nega que oculti informació pel debat de l'aigua a Terrassa

També recorda al consistori que era en el consell d'administració

Aigües de Terrassa, Mina, ha negat que no estigui donant informació a l'Ajuntament per facilitar el procés de liquidació de la concessió, que expira l'any que ve, la qual ha de permetre impulsar una consulta ciutadana sobre el model que s'haurà d'implantar el 2017. En un comunicat, la companyia ha respost a les crítiques fetes pels grups de l'oposició (TeC, ERC i CUP) després d'assistir a la comissió en què el comissionat encarregat per dirigir tot el procés, l'enginyer Joan Gaya, va assegurar que no disposava de tota la informació per fer la liquidació de la gestió.

Mina assegura que s'han fet reunions i visites tècniques de les instal·lacions des del 2001 i que a partir del 2012 s'ha intensificat la informació per elaborar un “informe tècnic sobre el bon estat d'ús de les instal·lacions a revertir”. La companyia qualifica de sorprenent que els demanin “els plànols digitalitzats de la xarxa quan s'estan lliurant des del 1996”. Hi consten les instal·lacions dels sectors que s'han de revertir. Mina diu que des del 2010 lliuren al consistori mostres analítiques, el projecte de sectorització la xarxa i el pla de detecció de fuites i millora del rendiment hidràulic.

Mina assegura que tornarà a fer arribar aquesta informació al consistori i li recorda que ha de tenir la informació econòmica perquè ha estat accionista i formava part del consell d'administració. Sobre la documentació històrica des del 1842, recorda que la va lliurar a l'arxiu comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona