Serveis

Retards a Renfe malgrat la desconvocatòria de la vaga

La companyia ho justifica pel procés de transició entre l'horari de serveis mínims previst per a la jornada d'aturades al d'un dia laborable normal

Interrompuda la circulació de trens de la R16 entre Tàrrega i Mollerussa per l'avaria d'un tren a Bellpuig

Els trens de la companyia Renfe acumulen aquest divendres alguns retards tot i la desconvocatòria aquesta matinada de la vaga convocada pel sindicat CGT als serveis de Rodalies, Mitja i Llarga Distància després d'arribar a un acord sobre el conveni col·lectiu.

Segons fonts de l'empresa, les demores es deuen a raons logístiques, ja que per a la jornada d'avui s'havia previst que funcionés amb el 66% dels combois en hora punta i el 33% durant la resta del dia.

Els trens i el personal assignats als serveis mínims ja s'havien distribuït per afrontar la jornada de vaga i ara la resta s'han d'anar reincorporant de manera esglaonada a la rutina d'un dia laborable normal. Això provoca que les freqüències de pas no siguin regulars. Renfe preveu recuperar la normalitat al llarg del dia però recomana als viatgers que consultin els horaris a Internet .

A banda, d'aquestes incidències, les R2 i a l'R11 continuen funcionant a mig gas com a conseqüència de les afectacions causades pel robatori de coure que va ocórrer dimarts. La freqüència en aquestes línies és de dos combois per hora i sentit. Amb la desconvocatòria de vaga, l'R2 es reforça amb un servei complementari d'autocars directes a Barcelona Sant Andreu Arenal des de Granollers Centre, Mollet Sant Fost, Montmeló i La Llagosta. A Sant Andreu Arenal els viatgers poden enllaçar amb els trens de rodalies de la R3 i la R4, així com amb el metro o l'autobús.

A l'R8 el tram entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre continua tallant i només es cobreix amb autocar, tot i que es manté el servei habitual en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat.

Tren avariat a Bellpuig

Datació

La circulació de trens de la línia R16 es troba tallada aquest matí entre Tàrrega i Mollerussa per l'avaria d'un tren a Bellpuig, informa Protecció Civil, que ha activat la prealerta del pla Ferrocat.

Aquest tram és de via única, motiu pel qual la incidència obliga a interrompre el servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona