Serveis

Volen oficina de treball d'Andorra a la Seu d'Urgell

El grup municipal d'ERC de la Seu d'Urgell presentarà una moció al ple de dilluns per tal que el consistori demani al govern d'Andorra la creació d'una oficina d'atenció al treballador transfronterer a la ciutat. Els republicans consideren que els llargs tràmits burocràtics que ha de fer un treballador que es vulgui incorporar al mercat laboral del país veí serien “més senzills i menys carregosos” amb aquest espai.

El cap del grup, Francesc Viaplana, ha remarcat que ara com ara “s'han de fer molts desplaçaments a l'oficina a Andorra per, simplement, entregar uns papers” i ha assegurat que “tots aquests tràmits es podrien fer a la Seu”.

Viaplana ha explicat que en el mercat laboral andorrà hi ha molta gent de la Seu i que això suposa molts de tràmits burocràtics. Segons el republicà, crear una oficina d'atenció al treballador transfronterer “seria un benefici per als treballadors transfronterers de la Seu i per al govern d'Andorra”, ja que així descongestionarien l'oficina d'Andorra. El grup municipal ha proposat que en la creació d'aquest punt d'atenció al treballador s'hi impliqui el bisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives. “El Bisbat, com que és territori andorrà, podria acollir l'oficina i, d'aquesta manera, el govern d'Andorra no hi hauria de fer cap inversió”, explica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona