Serveis

Canvis als pàrquings municipals de Begur

Faciliten l'accés al nou espai a l'entrada del poble i renoven el de la platja Fonda

El govern de Begur (ERC, Bloc i el PSC) ha fixat la millora de les bosses d'aparcament com una de les prioritats del seu primer curs polític i, al marge d'habilitar nous espais, també s'estan fent obres de millora en els ja existents.

Respecte al nou pàrquing de l'antiga vinya de l'Artiga, que es va posar en marxa de manera improvisada just abans de Setmana Santa, el grup de CiU va reclamar una millora dels accessos. Té capacitat per a 100 vehicles i en els darrers dies hi han habilitat una nova entrada des de la carretera de Regencós, que estalviarà als conductors haver de fer tota la volta al recinte. També s'han col·locat dos punts d'enllumenat, i ara s'estan fent obres per canalitzar l'aigua, posar vegetació i arbrat i fer la distribució de les places.

Obres a la platja Fonda

Paral·lelament, s'ha obert un nou aparcament al Mas d'en Pinc. I l'executiu begurenc ha encarregat obres en altres aparcaments que hi ha a l'entorn del nucli urbà o les platges. Així, a l'entorn del nucli s'han millorat els aparcaments del giratori per anar a sa Riera o els del Sot d'en Ferrer. I de les platges, s'està millorant el de la platja Fonda, amb una inversió de 46.000 euros. En aquest aparcament, l'actuació es concreta a treure l'arbrat, ja que està malalt o és un niu de brutícia. I, seguidament, es millorarà tot el sòl amb una base de sauló. L'objectiu, expliquen, és capgirar la percepció de molts visitants que aparcar al poble en dies festius és molt complicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona