Serveis

L'Espai Ter de Torroella, enllestit del tot aquest juliol

Els equips permanents de llum i so s'estrenaran pel festival local de música

Ja no s'hauran de llogar expressament

L'última fase de condicionament de l'Auditori Teatre Espai Ter, a Torroella de Montgrí, s'aborda aquests dies amb la instal·lació dels equips permanents d'il·luminació i àudio. Els treballs, amb un cost total de 250.000 euros, els sufraga l'Ajuntament, amb suport econòmic de la Generalitat i la Diputació, per potenciar els usos definits en el pla director i millorar la gestió global de l'equipament.

Un dels beneficis col·laterals serà la reducció de despeses en concepte de lloguer d'equips de llum i so, fet que es traduirà en més facilitats perquè les entitats facin servir l'espai per organitzar-hi o celebrar-hi esdeveniments.

Aquesta última fase completarà totalment l'equipament, tal com havia estat concebut en el seu projecte inicial. La dirigeix l'arquitecte Sebastià Figuerola, amb l'assessorament tècnic i escènic de Xavier Masó i acústic d'Audioscan. Les obres s'estan portant a terme sense alterar el desenvolupament normal de les activitats d'aquest estiu i es preveu que estiguin enllestides a principis de juliol, a temps per al Festival de Música de Torroella de Montgrí. Els equips donen cobertura a la sala principal i l'escenari, amb 80 projectors i 120 línies de sala, 24 a la passarel·la frontal i 96 a l'escenari.

Objectiu: congressos

Un cop conclòs l'equipament, l'objectiu municipal és consolidar-lo com a seu de congressos i d'esdeveniments, tal com es recull en el seu pla director. Per aquest motiu, el document marc de treball de l'Espai Ter del 2015 va incloure l'entrada al Convention Bureau, òrgan del Patronat de Turisme de la Costa Brava que ajuda els centres de congressos a aconseguir un bon posicionament en el mercat. A partir de l'any vinent, la direcció treballa intensivament per convertir-lo en un referent en el camp dels congressos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona