Serveis

L'Ajuntament crea l'aplicació Lloret Smart

Recull els serveis i els atractius de la ciutat i es presenta en el marc de la festa major

L'Ajuntament de Lloret de Mar va presentar ahir públicament la nova aplicació per a dispositius mòbils Lloret Smart, que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius que ofereix la ciutat. Segons va destacar el regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert, la nova aplicació “és una iniciativa més per aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies per acostar la informació al ciutadà”. Lloret Smart és una aplicació gratuïta que es pot descarregar per Google Play i App Store i que s'ha llançat en el marc de la festa major de Santa Cristina, que té lloc aquests dies a la població selvatana.

A banda de tota la informació referent a l'agenda i els esdeveniments, a la localització i descripció dels espais d'interès cultural i a la situació i els telèfons d'interès, com poden ser els de centres de salut, comerç i restauració, aquesta aplicació permet als ciutadans realitzar gestions amb el mòbil, com el pagament de la zona blava i la comunicació d'incidències. L'aplicació forma part d'una estratègia per fer una gestió cada cop més intel·ligent dels serveis, segons va dir Robert, per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila.

La processó, diumenge

La festa major de Santa Cristina continua el cap de setmana, i destaquen, entre d'altres, la processó de diumenge fins a la platja per anar fins a Santa Cristina per mar i pujar en processó fins a l'ermita, on hi haurà la tradicional missa i l'estofat ofert als mariners i les autoritats convidades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona