Infraestructures i serveis

Societat

El tancament d'una pista per una incidència i la tempesta de la nit causen retards a l'aeroport del Prat

Vueling és la companyia més afectada i, a més dels retards acumulats, ha hagut de cancel·lar tres vols

Es tornen a repetir les cues de passatgers als taulells de l'aerolínia

El tancament d'una pista de l'aeroport de Barcelona-el Prat durant una hora, en trencar-se una de les balises, i el mal temps de la nit passada estan provocant retards a l'aeroport de Barcelona-el Prat, sobretot de vols de Vueling, i s'han registrat almenys tres cancel·lacions de vols.

Segons han informat fonts de l'aeroport, ha saltat una balisa, una de les llums que il·luminen les pistes, i ha calgut tancar durant una hora la pista 25 R.

L'aeroport compta amb tres pistes, dues paral·leles i una de transversal, que és la que s'utilitza a la nit per evitar molèsties per soroll als veïns de la zona.

La balisa que s'ha espatllat era d'una de les dues pistes paral·leles, pel que ha estat necessari tancar-la i han quedat en servei l'altra i la pista transversal.

Aquest incident s'ha sumat a que aquesta nit, per raons de seguretat, ha calgut augmentar el temps que transcorre entre la sortida o l'arribada dels avions a causa de la forta tempesta amb gran aparell elèctric que ha caigut a Catalunya.

Aquestes “regulacions” i l'avaria de la balisa han fet que a l'aeroport de Barcelona-el Prat s'hagin acumulat els retards i, encara que les causes que els han originat ja no es donen, s'han acumulat vols.

Els responsables de l'aeroport esperen normalitzar la situació al llarg d'aquest divendres, encara que és difícil fer un pronòstic exacte de quan es normalitzarà la situació.

Vueling, la més afectada

Vueling és una de les companyies més afectades ja que té com a base l'aeroport barceloní, on opera una mitjana de quatre-cents vols diaris, dels que aquest dissabte ha hagut de cancel·lar tres, a Milà, Manchester i París, segons fonts de la companyia.

A més, la companyia s'ha vist obligada a reprogramar els vols Barcelona-Sant Petersburg i Barcelona-Beirut, tots dos d'anada i tornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona