Administracions

municipal

A subhasta el nou centre cívic de Castell d’Aro

El BOPG publica avui la licitació de l’obra, per 2,59 milions i 18 mesos per executar-la

El Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG) publica avui l’anunci de licitació per contractar les obres del centre cívic de Castell d’Aro, amb un pressupost de 2,14 milions d’euros, que, sumats als 449.820 euros d’IVA, situarien el preu de partida de la subhasta en 2,59 milions.

Les bases del concurs donen a les empreses interessades un termini de 26 dies naturals per formalitzar les ofertes, de manera que l’adjudicació es farà ja durant el mes de gener del 2018. Un cop se signi el contracte amb la firma guanyadora, s’obrirà un termini de 18 mesos per executar els treballs, amb vista a disposar del nou equipament l’estiu del 2019.

Les obres preveuen demolir l’edifici antic de l’escola Vall d’Aro, a la plaça Poeta Sitjà, i reemplaçar-lo pel nou equipament, amb 1.100 m² de superfície útil repartits en dos nivells i un disseny modern que va mobilitzar alguns veïns en contra, per la proximitat a la zona protegida com a BCIN del nucli antic del poble.

L’edifici de nova planta, dissenyat per l’arquitecte Ricard Turon, contindrà una gran sala polivalent, altres sales menors, espais per a entitats, serveis de biblioteca i informàtica i una zona per a la gent gran. Pel que fa al finançament, el consistori va aprovar un crèdit d’1,2 milions en el ple del mes passat per completar l’aportació d’1,3 milions del romanent local del 2016 i 300.000 euros més de la Diputació, un global que permetrà finançar també altres inversions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia