Administracions

Llums nous amb la meitat de consum al pavelló de Palafrugell

Hi han posat focus que estalviaran uns 3.000 euros a l’any i que incrementen la capacitat lumínica a la pista i les grades

L’Ajuntament de Palafrugell s’estalviarà un 50% de consum elèctric al pavelló poliesportiu municipal, gràcies a la substitució de les velles làmpades interiors per uns nous focus d’última tecnologia que, a banda de funcionar amb menys potència energètica, ofereixen un millor rendiment lumínic.

La instal·lació es va fer al llarg de l’última setmana del 2017, aprofitant l’aturada d’entrenaments i competicions de sala durant les setmanes de Nadal. Forma part d’un paquet d’actuacions de millora per a l’equipament poliesportiu de l’avinguda Corts Catalanes, amb un pressupost total de 60.000 euros. L’alcalde, Josep Piferrer, defensa que “la millora suposarà que tant els usuaris com les entitats esportives que fan ús d’aquesta instal·lació –que és la diàriament més utilitzada del municipi– puguin entrenar-se amb molta més comoditat, i fer que la pista i el joc siguin molt més visibles tant per a esportistes i tècnics com per al mateix públic”. Les instal·lacions, comptant els entrenaments dels diferents equips i clubs, atrauen una afluència mitjana diària d’unes 1.000 persones.

Els treballs es financen amb càrrec a les partides provinents de les inversions financerament sostenibles aprovades i posades a subhasta a la tardor per l’equip de govern de Palafrugell (ERC i el PDeCAT) dins del pressupost d’aquest 2018.

LA XIFRA

60.000
euros
és el cost de les millores d’il·luminació i extracció interior al pavelló, una inversió financerament sostenible.

L’extracció interior, al setembre

Les obres contractades al pavelló poliesportiu de Palafrugell es completaran al setembre, amb la instal·lació del nou sistema d’extractors refrigerants per reduir la calor i la humitat a l’interior del recinte. En aquesta segona fase també s’inclourà la substitució de les finestres mecàniques de la mateixa instal·lació.

Tot plegat arriba després d’altres obres de millora al pavelló d’hoquei, ampliat i adaptat a l’ascens del club local a la màxima categoria, l’OK Lliga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia