Administracions

Més de 300 propostes per al segon pressupost participatiu de Roses

La participació dels veïns s’incrementa en relació amb la primera edició, quan només se’n van recollir 177

Els veïns i veïnes de Roses han fet arribar a l’Ajuntament més de 300 propostes per realitzar mitjançant la partida de 300.000 euros que s’incorporarà al pressupost municipal del 2019. D’aquestes propostes se s’han recollit 147 a les tres bústies instal·lades al SAC (Servei d’Atenció al Ciutadà), a la biblioteca municipal i a l’Oficina de Turisme; 167 propostes han estat enviades a través del formulari de participació que hi ha al web tudecideixesroses.cat . Des del govern municipal valoren positivament aquesta xifra, ja que supera de llarg les 177 propostes recollides en la primera edició (també s’ha duplicat la partida assignada, que l’any passat era de 150.000 euros). El regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, considera que la resposta de la ciutadania avala “l’aposta de l’Ajuntament de Roses d’aprofundir en la participació i la transparència, per fer que el conjunt dels veïns és facin més seva la ciutat i esdevinguin corresponsables”.

Les propostes seran analitzades pels serveis tècnics municipals i les que compleixin els requisits es debatran en un fòrum ciutadà (el mes de juny) per escollir les que es posaran a votació popular en la fase final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia