Administracions

Batussa entre dos agents locals de Palafrugell de baixa, en un bar a Palamós

Els policies es van enfrontar de matinada fora del pub La Plata, on havien començat a discutir, i es van denunciar l’un a l’altre davant els Mossos d’Esquadra

Un caporal i un agent de la policia local de Palafrugell es van enfrontar dissabte a la matinada a l’exterior del pub La Plata de Palamós, on van coincidir, segons sembla, de manera fortuïta. D’acord amb els testimonis, després d’alguns retrets entre tots dos a dins del local, van acabar sortint a la terrassa exterior, on van arribar a les mans fins que diverses persones els van aconseguir separar. Un cop refredada la batussa, com que eren dos quarts de quatre de la matinada el personal de l’establiment va activar el tancament del local, també per a la resta de clients. Malgrat això, patrulles de la policia palamosina i dels Mossos d’Esquadra van comparèixer-hi i els van identificar.

El mòbil de la discussió podrien ser les disputes que s’arrosseguen des de fa anys entre alguns efectius del cos palafrugellenc. Tanmateix, el nou inspector, David Puertas, va declinar ahir pronunciar-se en un afer “entre persones privades i fora d’hores de servei”. De fet, més enllà que els dos agents es van denunciar mútuament per lesions –i un d’ells també per danys materials, per unes ulleres de sol trencades– a l’ABS dels Mossos de la Bisbal, el cos palafrugellenc no pot obrir encara cap investigació perquè tots dos policies fa setmanes que estan de baixa. Les diligències dels Mossos es trametran als jutjats de la Bisbal perquè siguin instruïdes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona