Infraestructures i serveis

Dos avions aterren d’emergència a Girona

La causa era per dos passatgers que necessitaven atenció mèdica

Els controladors aeris critiquen que l’aeroport va suprimir el servei d’ambulàncies i això va provocar que triguessin en arribar

Dos avions han hagut d’aterrar d’emergència aquest dijous a l’aeroport de Girona-Costa Brava després que dos passatgers necessitessin assistència mèdica. Un dels vols cobria la ruta Budapest-Madrid i es va haver de desviar i aturar durant una hora a l’aeròdrom de Vilobí d’Onyar (Selva), perquè els serveis sanitaris poguessin atendre el passatger. Just abans, una altra aeronau de la companyia Ryanair va haver de demanar preferència per aterrar ja que una nena es va trobar malament i va necessitar assistència, segons han explicat representants dels controladors aeris. Aquest col·lectiu ha criticat que l’aeroport suprimís el servei mèdic, i que per tant, s’hagi de trucar el 061 i esperar entre 15 i 20 minuts fins a l’arribada de les ambulàncies. En els dos casos els passatgers es troben en bones condicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia