Infraestructures i serveis

L’aeroport de Girona va tenir el 6% més de passatgers a l’agost

L’aeroport Girona-Costa Brava ha tancat el mes d’agost amb 315.408 passatgers, 6% més que al mateix període de temps del 2017. En l’acumulació de l’any, l’aeròdrom gironí arriba a 1.467.460 usuaris, 4,3% més que fa un any.

Pel que fa al nombre d’operacions, el mes passat es van realitzar 2.431 moviments (1%) i entre gener i agost 12.885 aterratges i enlairaments (-9,7%).

Pel que fa a les rutes que han transportat més viatgers enguany destaca en primera posició Pisa, amb un total de 78.015 passatgers. És la ruta que té més demanda a l’aeroport de Girona-Costa Brava. Aquesta és, precisament, una ruta que Ryanair opera durant tot l’any.

De tota manera, la ruta més sol·licitada aquest mes d’agost ha estat Amsterdam, amb gairebé 19.000 passatgers, concretament 18.822. La segona ruta més freqüentada a l’agost va ser Manchester. L’aeroport britànic ocupa, tanmateix, la tercera posició pel que fa al nombre de passatgers durant tot l’any, solament superat per Eindhoven i la ja esmentada Pisa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia