Medi ambient

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dimarts amb cel molt ennuvolat

  • VÍDEO: Previsió del temps del dimarts 20 de novembre

Cel molt ennuvolat o cobert en general arreu, tot i que al matí estarà poc ennuvolat al quadrant nord-est, així com a partir del vespre la nuvolositat començarà a minvar pel terç sud i Ponent, i al final del dia la més abundant tendirà a quedar restringida al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu.

Al llarg de tota la jornada s’espera precipitació continuada al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental, d’intensitat entre feble i moderada. A la resta del país, fins a migdia són possibles alguns plugims dispersos, mentre que a partir de mitja tarda també s’espera precipitació més extensa i d’intensitat feble o moderada. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants, sobretot al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu Occidental. La cota de neu pujarà al llarg del dia dels 1300 als 1600 metres, tot i que en algunes valls del vessant sud del Pirineu i el Prepirineu occidental es mantindrà entorn dels 1300 metres, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia