Urbanisme

El PSC figuerenc vol reformar el carrer Avinyonet

Proposa reordenar la via amb un eix sinuós per fer alentir els vehicles

El PSC figuerenc proposa una reforma del carrer d’Avinyonet, que qualifica com un “eix estratègic” que connecta el centre de la ciutat amb l’estació d’alta velocitat. El portaveu de la formació, Pere Casellas, i el regidor César Barrenechea van presentar el projecte ahir a peu de carrer amb uns primers esbossos a la mà: la proposta es basa en un eix central i sinuós per als vehicles que tindria l’avantatge d’obligar-los a circular a una velocitat reduïda sense que calgui instal·lar les molestes esquenes d’ase. A banda i banda d’aquest traçat es guanyaria espai per als vianants i es mantindrien zones d’aparcament. “És una proposta agosarada però que s’està posant en pràctica a altres ciutats de l’estat”, diu Casellas. L’avantatge de la proposta, segons el portaveu socialista, és que aquest projecte consistiria en una reordenació que no implicaria tocar cap pati ni casa del carrer i que no es perdrien els aparcaments.

El cost, a grans trets, s’aproximaria a un milió d’euros, però per ara Casellas, conscient que és a l’oposició, es conformaria amb una partida en els pròxims pressupostos per redactar un projecte amb cara i ulls. Pel PSC, la reforma d’aquesta via és una “prioritat ciutadana”, i per que a ningú s’escapi que la precampanya ha començat, Casellas acompanya la proposta d’una crítica als governs municipals del PDeCAT que s’han succeït fins avui i que, segons ell, “no han fet cap inversió en aquest sector de la ciutat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona