Administracions

Reunió de Miquel Noguer amb el seu homòleg a València

El president de la Diputació de Girona va aprofitar la trobada d’ahir per parlar del corredor mediterrani

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, es va reunir ahir amb el president de la Diputació de València, Antoni Francesc Gaspar. La trobada va tenir lloc a la seu de la corporació de la capital valenciana. Segons es va informar després, Noguer i Gaspar ho van aprofitar per intercanviar impressions sobre diferents temes que afecten les dues institucions que presideixen, com per exemple el projecte del corredor mediterrani. Noguer va destacar que es tractava d’una “visita institucional, de cortesia”, i que va ser ”molt cordial”. “Hem parlat de tot allò que ens uneix com a diputacions. D’aspectes pels quals hem de seguir vetllant, i també hem de mirar de pressionar perquè es facin realitat”, va assenyalar. Precisament, dilluns passat, el lobby Ferrmed i Energie TGV van signar el que es va batejar com la “Declaració de Girona”, un document que vol pressionar els estats espanyol i francès a fer els deures amb el corredor mediterrani. El Ministeri de Foment va anunciar el 2018 el compromís d’acabar aquesta reclamada infraestructura ferroviària el 2021 (entre altres, situarà Barcelona i València a dues hores de tren).

Planta càrnia a Xest

Durant la visita a València, Miquel Noguer també es va reunir amb la diputada de l’àrea de Benestar Social de la corporació valenciana, Mercedes Berenguer, així com amb el diputat de l’àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí. I, juntament amb Antoni Francesc Gaspar i l’alcalde de Xest, José Morell, Noguer va visitar l’empresa que el grup carni gironí Cañigueral té en aquest municipi del País Valencià. El grup Cañigueral és un potent i important conglomerat empresarial gironí de caràcter familiar –nascut a Cassà de la Selva–. Va ser un dels primers escorxadors d’Europa i la seva fundació es remunta a l’any 1969. Entre les seves diverses especialitats hi ha l’elaboració de carn de porc.

LA FRASE

Ha sigut una visita institucional, de cortesia, i en la qual hem tractat aspectes que ens uneixen
Miquel Noguer
President de la diputació de girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia