Infraestructures i serveis

Pavimentació d’urgència al vial Sant Jordi d’Olot

L’Ajuntament avança la millora del ferm en espera d’un pla més ambiciós

L’obra s’inicia abans de final de mes

La junta de govern local de l’Ajuntament d’Olot va aprovar ahir, en la reunió ordinària de cada setmana, l’encàrrec d’un projecte d’actuacions urgent per dur a terme la millora del paviment del vial Sant Jordi d’Olot. El govern local va decidir prendre aquest acord i avançar com a molt tard a final d’aquest mateix mes la realització dels treballs i no esperar que arribi la subvenció per sufragar els 50.000 euros que costarà la intervenció.

Aquesta subvenció és fruit del compromís que, en una reunió, va prendre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

L’alcalde va avançar que en la mateixa reunió el conseller va anunciar un projecte d’ordenació del trànsit d’aquest vial molt ambiciós. Corominas hi va afegir que, com que la seva tramitació i realització és llarga, Calvet va accedir a dur a terme el pla de xoc urgent anunciat ahir. L’alcalde va afirmar que l’anunci de la millora del paviment del vial Sant Jordi i de l’avançament dels treballs no té res a veure amb la creació d’una plataforma veïnal oberta a tothom que critica el mal estat del paviment i denuncia la passivitat municipal a l’hora d’arreglar-lo.

Aquesta plataforma manté que el vial Sant Jordi fa de variant d’Olot i remarca que des de l’obertura del túnel de Bracons, ara aviat farà deu anys, el trànsit s’ha incrementat, sobretot el de camions que deterioren el paviment. Per això, reclamen també mesures dissuasives del trànsit més pesant i proposen que aquest es desviï per altres carreteres gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona