Medi ambient

Alerta per onades superiors als quatre metres a l’Alt i el Baix Empordà

Protecció Civil manté l’alerta del pla Inuncat

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu una intensificació del mal estat de la mar i que les onades puguin superar els quatre metres, sobretot a l’Alt i el Baix Empordà. Concretament, en aquestes dues comarques el perill és molt alt, mentre que en la resta de la costa catalana el perill serà alt, tot i que s’anirà convertint en moderat amb el pas de les hores. El vent serà de component est. Protecció Civil, per la seva banda, manté en alerta el pla Inuncat per aquest fort onatge a tot el litoral. Pel que fa el vent, anirà reduint la seva intensitat i aquest matí el risc s’ha concentrat al litoral de Barcelona i a comarques del centre de Catalunya, amb ratxes que ocasionalment han pogut superar els 70 quilòmetres per hora a les cotes més elevades.

Protecció Civil ha demanat molta prudència en zones costaneres on les onades trenquin fort i respectar tots els tancaments dels accessos i precaució per la possible caiguda d’elements estructurals, arbres i branques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia