Administracions

L’alcalde d’Olot agraeix el tracte rebut de tothom

Josep Maria Corominas presideix el seu últim ple i afirma que és un metge que ha fet d’alcalde temporalment

Tots els portaveus remarquen el seu to cordial amb tothom

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, es va acomiadar ahir dels regidors del ple, en l’última reunió del mandat i a la seva última després de 8 anys en el càrrec, agraint-los el respecte que li han dispensat i que hagin pogut parlar de tot malgrat les discrepància. I ho va fer recordant que ell ha estat “només un metge que ha dedicat un temps a fer d’alcalde”. L’alcalde va repartir agraïments també als olotins perquè el van fer alcalde i pel respecte que li han demostrat, i als treballadors municipals.

Corominas va afirmar que ser alcalde li ha permès créixer com a persona. “He conegut moltes persones que fan avançar Olot i que ho fan desinteressadament, i això és impagable i personalment m’ha enriquit”, va indicar. A més, va dir que gràcies al càrrec ha pogut viure moments com la concentració d’alcaldes a la plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar contra el processament arran de la consulta de l’1 d’Octubre. Ell va ser imputat per desobediència, prevaricació i malversació pel seu suport al referèndum. “Que consti en acta un agraïment immens i inqualificable a tothom i el meu oferiment en tot allò que pugui aportar des de la societat civil”, va concloure, tot recordant que tornarà a la seva feina d’anestesista.

Els portaveus dels grups de l’oposició van agrair a l’encara alcalde el to cordial amb què ha tractat l’oposició, les facilitats per obtenir informació i que els hagi obert les portes a la participació en òrgans municipals en què per llei no es pertoca, com ara la junta de govern, sense vot. El portaveu del grup municipal al qual pertany l’alcalde, el PDeCAT, Pep Berga, va dirigir-li unes paraules d’elogi. “”Has estat un gran alcalde, ves-te’n amb el convenciment i la certesa que ho has fet molt bé”, va concloure.

LA XIFRA

12
anys
ha estat Josep Maria Corominas en el ple; els primers quatre, a l’oposició i els altres vuit, a l’alcaldia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia