Urbanisme

Palafrugell congela canvis en la mobilitat al centre

El govern local nega que es vulgui canviar de sentit el carrer Tarongeta i sosté que les modificacions es consensuaran amb veïns i comerciants

Els rumors havien activat mobilitzacions

El govern de Palafrugell ha desmentit una reorganització imminent de l’accés rodat i restriccions en diversos carrers del nucli històric, entre els quals, el de Tarongeta, del qual diuen que “en cap cas” canviarà de sentit. Els talls per obres i la partida aprovada dimarts al ple per a l’adquisició de més càmeres de control de trànsit, havien fet disparar els rumors que alguns vials es restringirien al trànsit i es dificultaria l’activitat de càrrega i descàrrega per als comerços. Tot plegat, havia fet que diversos comerciants es plantegessin accions de protesta, que després de l’anunci han quedat sense efecte.

Des de l’executiu d’ERC i el PDeCAT asseguren que “els rumors sobre tots els canvis són infundats”, i només admeten que “un cop finalitzin les obres del carrer Sant Sebastià al centre de Palafrugell, és evident que la circulació dels carrers del voltant s’hauran de reorganitzar”. Però no hi haurà cap modificació imminent, de manera que serà el futur govern qui assumeixi els canvis i manifesten el compromís que “totes les propostes de futur de reorganització de la circulació es consensuaran amb els veïns i el sector comercial”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia