Infraestructures i serveis

TMB recomana utilitzar les línies 5 i 9 i 10 nord el dilluns que ve davant les obres de l’L1 i la vaga de Renfe

La companyia reforçarà els busos especials Clot- Fabra i Puig i Onze de Setembre-Fondo

Transports Metropolitans de Barcelona ha recomanat utilitzar les línies 5 i l’L9 i L10 nord dilluns que ve davant les obres a la línia 1 entre Clot i Fondo i de la vaga convocada per Renfe. Les línies R2, R3 i R4 de Rodalies, que permeten fer recorreguts entre Sant Andreu, La Sagrera, Clot i el centre de Barcelona, és una de les alternatives proposades per TMB en el tall de l’L1 que s’ha d’allargar fins al 30 d’agost. Els serveis mínims de dilluns, però, preveuen que els trens circulin al 66% entre les sis i dos quarts de deu del matí i entre les cinc i dos quarts de nou del vespre, mentre que la resta de la jornada el servei es reduirà fins al 33%.

D’altra banda, TMB preveu reforçar tant l’autobús especial L1 Clot–Fabra i Puig, que transcorre per la Meridiana, com la llançadora Onze de Setembre–Fondo, per absorbir el passatge addicional, així com els informadors per orientar els viatgers.

Les obres de la línia 1 consisteixen en la renovació integral de la infraestructura amb la modernització de més de 9 quilòmetres de via i instal·lacions en un tram de més de 50 anys d’antiguitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia