Administracions

L’Atenció Social de Salt, en un sol espai

L’edifici, al carrer Àngel Guimerà, permetrà millorar la qualitat

L’Ajuntament de Salt va començar aquest mes d’agost la concentració dels serveis bàsics d’Atenció Social en un sol espai, concretament a l’edifici situat al carrer Àngel Guimerà 106-108. Està previst que durant el setembre finalitzi aquesta redistribució del departament en un immoble que ja havia estat la seu de bona part de l’àrea i que ara, després d’una remodelació, ho tornarà a ser. La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Salt, Margarita de Arquer, va destacar que el canvi “té com a principal objectiu millorar la qualitat de l’atenció que s’ofereix des de l’àrea”.

Margarita de Arquer també va donar valor a la feina dels treballadors i en aquest sentit el trasllat al carrer Àngel Guimerà “significa fer un pas endavant en la dignificació i permetrà reorganitzar tota la feina que es fa en l’atenció primària a Salt”.

El punt del SIAD

Des de principis del mes d’agost bona part dels serveis de l’àrea ja es fan des de l’edifici del carrer Àngel Guimerà i la valoració dels primers dies ha estat, segons explica De Arquer, “molt positiva”. Entre altres coses, en aquest punt es fa l’atenció primària dels usuaris, el servei integral d’atenció a les dones (SIAD) o s’executa el pla d’inclusió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia