Urbanisme

Obres de millora a l’entorn de l’escola L’Aulet de Celrà

S’ha construït una rotonda entre la carretera de Juià i el carrer de Germans Sàbat

També s’han ampliat les voreres

L’Ajuntament de Celrà ha impulsat un projecte per millorar la seguretat viària a l’entorn de l’escola L’Aulet, un dels dos col·legis d’educació infantil i primària que hi ha al municipi. Una de les actuacions és la construcció d’una rotonda entre el carrer de Germans Sàbat i la carretera de Juià, que és la principal artèria viària que travessa pel mig del poble. En aquesta zona, també s’hi han eixamplat les voreres, en les quals hi ha trams en què s’hi ha fet una mica de rasant per facilitar la circulació de persones amb mobilitat reduïda o aquelles que portin cotxet. A banda, s’ha allargat el recorregut del carril bici (ara hi ha més tros que transcorre pel nucli urbà, en paral·lel a les voreres); també s’han col·locat desaigües nous, hi haurà un parterre amb gespa i es pintaran més passos de vianants. L’alcalde de Celrà, Dani Cornellà, explica que aquestes obres van començar el mes de juny. S’ha aprofitat l’estiu per tal de dur-les a terme i la previsió és que estiguin enllestides abans de l’inici del curs escolar.

Al febrer, es va obrir a la circulació un nou vial que uneix el carrer de Germans Sàbat amb la carretera de Palamós, a l’altura de l’escola L’Aulet. El límit de velocitat en aquesta zona és de 30 km/h. L’Ajuntament va demanar autorització a la Generalitat per instal·lar, aviat, un semàfor a la intersecció entre el vial i la carretera de Palamós. Fins que no estigui col·locat, els vehicles que entren a la C-66 des de Germans Sàbat es troben que és obligatori el gir a la dreta, en direcció a Bordils. La mesura es va implantar provisionalment per motius de seguretat, de manera que els conductors que vulguin anar en sentit Girona han de fer primer la volta a la rotonda que hi ha prop del supermercat Dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona