Infraestructures i serveis

Calvet: “Prioritzarem acabar el tram central de la L9 en el pressupost pel 2020”

“Tenim diversos dèficits en infraestructures per part de l’Estat que ens castiguen a tots”, critica el conseller de Territori i Sostenibilitat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat aquest dimecres que el govern “prioritzarà acabar el tram central de la L9 del metro de Barcelona” quan la Generalitat disposi “dels pressupostos per al 2020”.

“El nou pressupost de la Generalitat inclourà la culminació d’alguna gran infraestructura que doni robustesa al sistema de transport públic, el tram central de l’L9, per exemple. Aquesta és la que prioritzaríem”, ha assegurat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio.

“Tenim diversos dèficits en infraestructures per part de l’Estat que ens castiguen a tots: a persones, famílies i empreses perquè limiten la nostra competitivitat, la de la nostra economia”, ha explicat, en relació als problemes d’infraestructures i servei de Rodalies de Renfe . “L’objectiu no és que FGC gestioni Rodalies, sinó que Rodalies funcioni i presti un bon servei, que avui és deficient. Vam tenir un traspàs fake, ja que no s’ha completat i per això he reclamat reobrir-lo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia