Infraestructures i serveis

Preveuen la reforma del carrer Via Làctia de Figueres

Es milloren els accessos i l’entorn de l’escola Dalí i l’institut Monturiol

També afectarà l’entorn del centre cívic Molí de l’Anguila i el parc de bombers

Es reformarà així mateix el camí de les Caboques

La reordenació de l’entorn i els accessos viaris de l’escola Salvador Dalí i l’institut Narcís Monturiol, i el centre cívic Molí de l’Anguila i el parc de bombers de Figueres és una necessitat d’aquest barri de la zona est de la ciutat. Ara l’Ajuntament de Figueres ha acabat la redacció del projecte tècnic per a l’adequació i millora del carrer Via Làctia i el camí de les Caboques, que ho permetrà.

El projecte d’adequació del carrer Via Làctia i el camí de les Caboques forma part de la segona actuació del programa Poctefa-Bicitranscat, que té com a objectiu unir les principals destinacions turístiques de les demarcacions de Girona i els Pirineus Orientals a través d’un eix pedalable interconnectat de diferents maneres amb el transport públic de la regió fronterera.

Els treballs, que tenen un cost calculat de 408.000 euros (IVA inclòs) abans de ser adjudicats, consistiran en la renovació de la xarxa d’aigua i enllumenat públic, el soterrament de les línies telefòniques, a més de la millora dels accessos rodats al parc de bombers de Figueres i l’aparcament públic i l’adequació de les voreres dels equipaments públics. A més, les obres de tot aquest projecte de reforma preveuen la millora de l’asfaltatge, de la senyalització vertical i horitzontal i la instal·lació d’un nou mobiliari i també d’arbrat per al carrer Via Làctia i millorar així mateix la prolongació del camí de les Caboques.

LA DATA

08.11.17
L’aprovació.
En aquesta data es va aprovar el projecte Poctefa-Bicitranscat a Biarritz.

LA XIFRA

408.000
euros.
El cost calculat del projecte d’adequació del carrer de la Via Làctia és aquest.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia