Infraestructures i serveis

Reparen els degoters del pavelló poliesportiu de l’Escala

Els treballs de reparació del pavelló poliesportiu de l’Escala van iniciar-se la setmana passada. El principal objectiu és posar fi als degoters que han aparegut en diversos llocs del pavelló, que provoquen que en dies de pluja es malmetin espais interiors del recinte esportiu.

Està previst que els treballs s’allarguin almenys tres setmanes si no hi ha cap inclemència meteorològica que allargui el període. Segons les previsions inicials es farà una coberta nova sobre el sostre actual de manera que impermeabilitzarà la superfície pluvial i impedirà que en poc temps tornin a sortir degoters. Els treballs costaran al voltant de 50.000 euros.

La construcció del pavelló de l’Escala es remunta al 1987 i els darrers anys s’hi han anat fent diverses accions de millora. Els treballs que s’han desplegat en la instal·lació esportiva han servit per posar al dia l’equipament en diversos aspectes: s’ha renovat les cadires de la zona de públic, s’ha fet millores als lavabos i s’ha renovat el paviment de la part superior. L’actual govern local té previst una millora de la zona de vestidors, com confirma el regidor Josep Bofill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia