Urbanisme

Salt aprova dues noves obres d’asfaltatge

L’import d’aquests treballs, d’un mes i mig de durada, puja a 47.800 euros

L’Ajuntament de Salt ha aprovat una nova fase del pla d’asfaltatge que té com a objectiu millorar l’estat del carrer Torres i Bages (entre Manuel de Falla i Ramon y Cajal) i la cruïlla entre el passeig dels Països Catalans i el passeig del Marquès de Camps. Els dos carrers ja feia temps que presentaven un mal estat a causa de diverses irregularitats i forats a la calçada. Està previst que les dues obres s’iniciïn durant les pròximes setmanes i es finalitzin amb un termini d’un mes i mig. El pressupost destinat a les dues operacions és de 47.800 euros.

A més d’aquestes actuacions, l’Ajuntament de Salt també té pensat fer cinc obres més previstes per al darrer trimestre d’aquest 2019, amb un pressupost total de 59.000 euros. Al carrer Llarg es vol ampliar la vorera en un tram, a l’altura de l’encreuament amb el carrer Sant Joan; mentre que al carrer Ferran, entre Guilleries i Roca Delpech, se situaran tots els aparcaments en línia per evitar tots els problemes de circulació que es patien.

També es vol elevar el pas de vianants que enllaça la plaça de la Llibertat amb la casa de cultura Les Bernardes, amb la finalitat de fer-la més segura per als vianants, reduint la velocitat de circulació en aquest tram. Per últim es volen incorporar tres reixes per millorar l’evacuació de l’aigua cap a la séquia al carrer Sant Antoni i col·locar uns senyals lluminosos als passos de vianants amb la finalitat de fer-los més visibles i segurs a l’avinguda de la Pau.

L’Ajuntament de Salt també ha decidit escoltar les peticions dels veïns respecte al carrer Doctor Castany. Finalment les obres no només inclouran la millora de l’asfaltatge, ja que durant els treballs s’ampliarà també la vorera. El regidor d’Entorn Urbà de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, ha subratllat que aquestes obres es duran a terme “recollint les peticions” que els han “fet arribar els veïns”. Segons hi ha afegit Barceló, aquestes modificacions s’han pogut dur a terme gràcies a la rescissió del contracte d’asfaltatge per incompliment i mala praxi que els ha permès aprofitar la modificació de la licitació. Un parèntesi que ha fet possible que l’Ajuntament de la vila pogués recollir aquestes propostes que ara es podran executar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona