Urbanisme

Castelló dedicarà 176.000 euros al reasfaltatge de diversos carrers

Es preveu que els treballs es puguin executar en els primers mesos de l’any vinent i que durin un mes

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries dedicarà 176.000 euros a reasfaltar diversos carrers del poble, una decisió que es va prendre en junta de govern local el 27 de juny passat. Ara s’ha iniciat el procés de licitació dels treballs i es preveu que a principis de l’any vinent els treballs ja es podran executar.

Fins al 18 de novembre poden presentar ofertes les empreses que vulguin assumir els treball d’asfaltatge. La previsió del cost de les feines és de 176.861 euros, però un cop adjudicat el cost real serà inferior.

El que es vol contractar és un paviment asfàltic en calent tipus D-12 que tindrà un tractament previ amb reg d’adherència. Els següents vials que es refaran són l’avinguda Joan Carles I –sector Carmençó–, l’avinguda Fages de Climent –sector Delta-Muga, sector pla de Roses, sector Sant Maurici i Sant Domènec–, el carrer Puig Salner, el carrer Camí Vell de Sant Pere, la urbanització Castello Nou i la carretera de Palau-saverdera.

L’Ajuntament proposa que els treballs es puguin executar en un sol mes des del moment en què comencin fins a la seva finalització, de tal manera que la maquinària no entorpeixi en excés la mobilitat urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia