Administracions

Acaba després de 12 hores l’escorcoll a la Secretaria General de l’Esport

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i els altre quatre detinguts passaran la nit en dependències policials

Aquest dimecres declararan davant el jutge

La Guàrdia Civil ha abandonat les instal·lacions de la Secretaria General de l’Esport cap a les 8 del vespre aquest dimecres després d’un registre que ha durat unes dotze hores per investigar el suposat desviament de fons públics d’aquest organisme a entitats vinculades a CDC en el marc de l’operació Voloh.

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, dormirà en dependències policials aquesta nit i està previst que passi a disposició judicial aquest dimecres, segons ha confirmat el seu advocat, Francesc Sànchez. En la mateixa situació es troben els altres tres detinguts, entre els quals l’exregidora d’Esports del PDeCat a l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona Maite Fandos.

En declaracions als mitjans de comunicació quan s’ha acabat el registre, Sànchez ha apuntat que les entitats esportives de les quals la Guàrdia Civil ha demanat l’expedient tenen “un marcat sentit sobiranista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia