Infraestructures i serveis

Sant Miquel de Campmajor ja pensa a ampliar la xarxa d’aigua

El projecte és una de les propostes que l’Ajuntament ha presentat a la nova convocatòria del PUOSC

La xarxa d’agua potable de Sant Miquel de Campmajor tot just s’estrenarà d’aquí a poques setmanes, però l’Ajuntament ja en planeja l’ampliació. El projecte corresponent és una de les propostes que el consistori ha presentat al pla unificat d’obres i serveis (PUOSC). Les obres, pressupostades en 155.000 euros, consistiran en una canonada que sortiria de les conduccions inicials (les que aviat entraren en servei) i, a través de la carretera del Collell, arribaria a la zona de Santa Quitèria i l’església de Sant Miquel. D’altra banda, al PUOSC han sol·licitat també poder connectar la xarxa amb les cases del camí vell del Collell, una intervenció que costaria 34.000 euros.

Al marge d’aquests projectes, Sant Miquel de Campmajor aspira al finançament del PUOSC per a dues obres més. D’una banda, l’arranjament de camí de la Roca, un veïnat –subratlla l’alcalde, Oriol Serrà– on hi ha residències i cases d’ús turístic, entre altres activitats. Els treballs, pressupostats en 129.000 euros, inclourien la pavimentació del camí en el tram que encara no té un ferm en bones condicions. D’altra banda, s’ha presentat el projecte d’equipar amb plaques solars els edificis municipals, situats al nucli principal. El seu cost seria de 65.000 euros. L’Ajuntament ha presentat les propostes a les dues línies d’ajuda que s’han previst en aquest PUOSC.

LA XIFRA

383.000
euros
és la suma del que costaria executar els projectes que Sant Miquel ha presentat al PUOSC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia